ПАДЕЛ

Паделът е спортна игра, за чиято поява без съмнение основен вдъхновител е Тенисът. Една от основните причини за триумфа на падела като спорт е, че се играе лесно и не изисква високо техническо ниво. Може да се научи и без помощта на треньор. Необходими са няколко приятели, ракети и много желание. Играе се на игрище доста по-малко от това за тенис, затворено с прозрачни стени, и затова началната физическа форма не е от голямо значение.

В Спортен Център „Хемус“ ще откриете едино от малкото падел игрища в България. За изграждането му са използвани материали на доказали се с качеството си фирми като Euronix Sport и EUROGLASS . Игрището е произведено с подсилени прозрачни стени, опасани в метална клетка от подсилена темперирана стомана. Предната и задната стена са изцяло от стъкло/плексиглас, което осигурява панорамна гледка към корта и играта.

Защо падел? Практикуването на падел, както и всеки друг спорт, е полезно за нашето здраве. Той не само помага за поддържане на добра физическа форма, но и много подобрява координацията. Паделът  е предпочитан тандемен спорт, при който играта в екип и тактическото мислене са водещи. Той е смятан за един от спортовете, носещи най-малко контузии.

През последните години Паделът набира сила у нас, като се превръща в изключително популярен и забавен спорт за непрофесионалисти.

Цени

Възрастни
  Индивидуални посещения: Лято Зима
  Цена корт  за 1 час 20,00лв  
  Цена корт за 1 час с осветление 25,00лв  
       
  Възрастни с треньор:    
  Индивидуална тренировка с треньор   20,00лв
Деца
  Групови занимания: Лято Зима
Детска карта Мини тенис  деца до 7 години    
Начинаещи групи деца – 8 тренировки за месец -група 6/8 деца 65,00лв 80,00лв
Начинаещи групи деца – 12 тренировки на месец- група 6/8 деца 80,00лв 105,00лв
  Единична тренировка в група 9,00лв 12,00лв
Напреднали деца желаещи да се занимават професионално с тенис, договарят индивидуално подготовката си.Включени 50 часа месечно обучение разпределени по усмотрение на треньора между физическа, психика, техническа и тактическа подготовка. При тяхно желание извън планираните занятия имат възможност за и неограничено ползване на базата когато е свободна.    
  Допълнителни услуги:    
 
Наплитане ракета ваш кордаж 10,00лв
Наплитане ракета с обикновен кордаж 15,00лв
Наплитане кордаж с по-висок клас 27,00лв/30,00лв
Наем ракета  2,00лв
   
 
Такси  за групови тренировки се плащат до 5 число на месеца
Месечни карти се заплащат до 25 число на предходния месец 
Притежателите на месечни карти допълнително уточняват часовете и кортовете в момента на закупуването на картата.Промени са възможни 24 часа преди датата и часа.В този случай се вземат под внимание наличните към момента резерваций.
Предплатени месечни карти дават възможност за миксиране на посещенията между тенис, падел или скуош по желание на клиента.  
При запазване и предплащане на месечни карти, пропуснати часове поради лошо време, се отиграват  в зависимост от натовареноста и графика на клуба.
Започнали след 15 число заплащат половин такса за първия месец
Медалисти от държавни първенства тренират  до следващото държавно първенство като следва:  1 място - без такса ; 2 място - 50% от таксата ; 3 място - 75% от таксата
В цената е включена осветление при необходимост
Спортен комплекс "Хемус" си запазва правото да прави размествания в графика при необходимост за провеждане на състезания. В този случай абонатите ще бъдат компенсирани в удобно за тях време.
При запазен/платен закрит  корт, клиента може да се премести на открито ако има свободни кортове. 
При запазен/платен външен корт клиента може да се премести на закрит корт (ако е наличен такъв) с доплащане цената на закрития корт
Всички участници в групови тренировки попълват формуляр за записване
Всички картотекирани съзтезатели към клуба имат право да ползват  всички съоръжения на комплекса, когато са свободни.
 
Телефон за връзка: 0886 06 79 04