ТЕНИС

Ако желаете да ползвате тенис кортовете самостоятелно можете да наемете игрище, като направите резервация на тенис корт онлайн.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ТЕНИС КОРТ 

 

Тенисът е един от най-обичаните и практикувани спортове в света. Измислен края на XII век във Франция, той бързо се превръща в любима игра на кралете. Тенисът изминава дълъг път в европейската спортна история. През 1896г. спорта стига и до България. Тогава в София се създава първата тенис организация в страната. За своето дългогодишно развитие у нас, българските тенис постижения включват участия в престижни световни тенис турнири, Купа Дейвис и Фед Къп.

Oсновна цел: Да стимулираме интереса на децата и младите хора у нас, към спортните занимания. Спортен център „Хемус“ предлага 6 модерно устроени тенис корта, пригодени за професионално обучение на деца и свободно ползване.

Обучение: Сега започвате, харесвате тениса и искате да го превърнете в любимо занимание? Нашите треньори са професионалисти, с лицензи за осъществяване на треньорска дейност от БФТ. Те имат висока квалификация и умения, придобити както в България, така и в чужбина. За максимална прецизност и аналитичност на играта и обученията, тенис кортовете разполагат с online видео камери за следене на процеса.

Тенис през цялата година - независимо от атмосферните условия: Два от нашите тенис кортове се покриват с балон в студените месеци, а отоплението осигурява възможността за целогодишни тренировки. Спортен център „Хемус“ е единственото място във Велико Търново, където можете да практикувате любимия си спорт целогодишно.

Настилката използвана за тенис кортовете е шамот/ клей. Избрана е като най-подходяща за обучаващи се и отговаря на всички изисквания за провеждане на национални състезания. Тенис кортовете се осветяват, без да е необходимо допълнително заплащане. Влажността на настилката се поддържа от инсталирана оросителна система.

Цени

Възрастни
  Индивидуални посещения: Лято Зима
  Цена корт  преди 17 часa - цена за 55 мин. 16,00 лв 40,00 лв
  Цена корт след 17 часа - цена за 55 мин. 20,00 лв 45,00 лв
  Цена корт след 17 часа - цена за 55 мин. - с осветление 22,00 лв  
       
  Възрастни с треньор:    
  Индивидуална тренировка с треньор   20,00 лв
Деца
  Групови занимания: Лято Зима
Детска карта Мини тенис  деца - начинаещи    
Начинаещи групи деца – 8 тренировки за месец -група 6/8 деца 65,00 лв 80,00 лв
Начинаещи групи деца – 12 тренировки на месец- група 6/8 деца 80,00 лв 105,00лв
  Единична тренировка в група 9,00 лв 12,00лв
Напреднали деца желаещи да се занимават професионално с тенис, договарят индивидуално подготовката си.Включени 50 часа месечно обучение разпределени по усмотрение на треньора между физическа, психика, техническа и тактическа подготовка. При тяхно желание извън планираните занятия имат възможност за и неограничено ползване на базата когато е свободна.    
  Допълнителни услуги:    
Наплитане ракета с ваш кордаж 10,00 лв
Наплитане ракета с обикновен кордаж 15,00 лв
Наплитане с кордаж по-висок клас 27,00лв / 30,00лв
Наем ракета   2,00 лв
 
Информация, с която всеки клиент трябва да се запознае
Такси  за групови тренировки се плащат до 5 число на месеца
Месечни карти се заплащат до 25 число на предходния месец 
Цената за корт включва ракети за тенис, падел или скуош и топки.
При второ дете от семейство, цената е 70%
Допълнителна тренировка извън месечната карта се заплаща спрямо стойността на една тренировка за съответния абонамент.
Притежателите на месечни карти допълнително уточняват часовете и кортовете в момента на закупуването на картата. Промени са възможни до 24 часа преди датата и часа. В този случай се вземат под внимание наличните към момента резервации.
Предплатени месечни карти дават възможност за миксиране на посещенията между тенис, падел или скуош по желание на клиента.
При запазване и предплащане на месечни карти, пропуснати часове поради лошо време, се отиграват в зависимост от натовареноста и графика на клуба.
Започнали след 15 число заплащат половин такса за първия месец.
Медалисти от държавни първенства тренират до следващото държавно първенство като следва: 1 място - без такса ; 2 място - 50% от таксата ; 3 място - 75% от таксата.
В цената е включено осветление при необходимост.
Спортен комплекс "Хемус" си запазва правото да прави размествания в графика при необходимост за провеждане на състезания. В този случай абонатите ще бъдат компенсирани в удобно за тях време.
При запазен/платен закрит корт, клиента може да се премести на открито, ако има свободни кортове.
 При запазен/платен външен корт клиента може да се премести на закрит корт с доплащане цената на закрития корт.
Всички участници в групови тренировки попълват формуляр за записване.
Всички картотекирани съзтезатели към клуба имат право да ползват всички съоръжения на комплекса, когато са свободни.
Шкафчетата са на разположение на спортуващите само за времетраенето на тяхното посещение.
Отоплението на балона през зимния сезон е съобразено със заплатените и запазените часове за ползване на корта.
Телефон за връзка: 0886 06 79 04