МАГАЗИН


В магазина за спортни стоки на спортен център „Хемус“ ще откриете всичко необходимо за вашите тренировки. Предлагаме ви богат избор на спортна екипировка и спортни облекла на едни от най-известните и доказали се спортни марки на пазара.

Включихме магазин за спортни стоки в комплекса, за да улесним вашият избор, в магазина нашите консултанти ще ви дадат необходимата информация и съвети относно продуктите, които ви интересуват. Ще получите препоръки относно детайлите на продуктите, за да можете да направите своя избор, подходящ за вашия бюджет и необходимост. Там ще откриете както маркови стоки от висок клас, така и продукти на достъпни цени.

Магазинът за спортни стоки предлага екипировка за всички спортове, които можете да практикувате в център „Хемус“, което ще ви улесни в случай, че забравите да вземете своя. В рамките на нашият асортимент влизат спортни екипи и облекла, подходящи за интензивно спортуване, обувки за спортуване, както и много аксесоари и специализирани уреди, подходящи за тренировка.

За да се чувствате комфортно по време на вашите тренировки, в магазина се предлага и цялостна екипировка за тенис, финтес, скуош и падел. Тук ще откриете ракети с корда или твърди ракети за скуош и падел, хилки за тенис на маса, топки, спортни чанти и калъфи, стягащо бельо и още много допълнителни аксесоари.

В магазина се предлагат и детски екипи и облекла за най-малките спортисти.