РЕСТОРАНТ

 

В рамките на спортен център „Хемус“ можете да посетите нашият ресторант, който е с капацитет от 50 места.  Със своето разнообразно меню се стараем да задоволим всеки вкус и предпочитание, като направим вашия престой максимално удовлетворяващ. Ще можете да се насладите на топъл обяд или бърза закуска в удобно за вас време, с прясно приготвена храна, без да се налага да напускате спортния комплекс.

Там нашите посетители могат да релаксират сред приятна светла обстановка, като се насладят на любезно и бързо обслужване и вкусни ястия. Ресторантът е удобно решение за родителите, които изчакват своите деца, докато те са на тренировка. Можете да отпочинете в ресторанта на чаша кафе или фреш и да се възползвате от нашите дневни промоции.

Не е необходимо да търсите начини да запълните времето си, ресторанта е създаден, за да могат нашите посетители да прекарват пълноценно своето време в спортния център, без да разкъсват деня си.
 

Наличието на място за хранене позволява на малките посетители и техните родители да спазват своя режим, без да е необходимо да носят храна от вкъщи. Нашето желание е да предлагаме полезна и питателна кухня, която ще поддържа тонус на родители и деца, без да нарушава техните навици.

 

Телефон за резервации: 0886 06 79 04